lauantai 8. maaliskuuta 2014

Naistenpäivää tekemistä

Päätin naistenpäivän kunniaksi antaa Rinolle jotain kivaa. Eli suuntana oli vanhat nurkat ja tietysti Rinon lempikaveri Nala. Pyöräiltiin siis Ulvilasta Leppäkorpeen. Oli kiva huomata, vaikkei Rino ollut nähnyt Nalaa melkein vuoteen, niin oli huomata, koska Rino sai Nalan hajun. Sitten mentiin kovaa, mukana ei meinannut pysyä. 

Oli niin ihana katsella kun ystävät leikki, jahtasi toisiaan ja kiusasi toisiaan. Taas oli mukava katsoa ja kävellä tutussa metsässä. Aika kului ihan siivillä.

Muistettiin ottaa muutaman kuvankin muistoksi tästä ihanasta jälleen tapaamisesta.



Huomaa että ollaan lenkin lopussa. Kaksikko maltoi olla edes vähän aikaa paikallaan.







Tietysti pienet pusut oli paikallaan, että Nala taas seuraavaan tapaamiseen muistaa Rino miehen.








Ja tietysti pitää saada kuva Rinon "iloisesta" hännästä. Olihan se muissa kuvissa paikallaa. 

Mahtaakohan Rino ikinä rauhottua ja lopettamasta haastamaan kaikkia leikkimään.



Samalla reissulla vietettin aikaa siskoni luona. Koska oltiihan ihan vieressä. Ja oli mukava avata yhdessä grillikausi. Rinokin oli sopivan väsynyt ja rauhallinen viettämään melkein paikallaan koko illan. Tietysti vähän piti kokeilla rajoja, jos olisi muuttunut missä saa olla ja missä ei.

Olin jo aikasemmin tehnyt joitain käsityötä. Muistin tietysti hetken kuluttua, että ne unohtui sitten kuvata joten nyt oli hyvä aika samalla kuvata ne.


Ensin huivi jota olen jo pitkään kuolannut eri netti sivuilla. En ole aikasemmin vain saanut aikaseksi tehdäkseni. Nyt tein pyynöstä ... tein samallaisen itselleni. 

Koska käytin 7 veljestä lankaa, niin huivista ei tullut mikään iso. Silti todella kiva ja saa pidettyä monella eri tavalla. 






Sisareni ihastui näihin villasukkiin kun olin tehnyt punaiset. Mutta uskollisena värilleen tietysti mustavalkoiset oli pyyntö. 







Tähän oli hyvä lopettaa ihana keväinen päivä johon mahtui paljon ihania asioita ja hyvää seuraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Täällä taas ....  On mennyt pitkään, kun olen viimeksi kirjoittanut. Nyt huomasin olisi hyvä muistuttaa itseäni mitä kaikkea saan tehtyä....