keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

"Ajattelin että stressin poistaisi yhdet" .... Siis villasukat

Stressitaso tuntuu olevan nuosussa joten ajattelin, että jos nyt ottaisi vain kutimen käteen ja tekisi jotain. Tällöin ainakin saa ajatukset kasaan ja ehkä joitakin ongelmiaan ratkaistua. Ainakin sitä toivoisin.

Katselin taas laatikoihin ja ihmettilin mitähän lankoja siellä on ja mitä tällä kertaa käyttäisi. Jostain oli ilmestynyt yksi kerä novitan nalle hempeän vaalean vihreä sävy. Joten se käyttöön. Kauan mietein mallia ... se tuntuu olevan se haaste nykyisin. Haluaisi jotain uutta kokeilla, mutta mallit joista yläänsä tykkään vaatii enemmän lankaa. Joten etsintä oli kovaa. Vähän ajan kuluttua vastaan tuli sitten ohje lyötyi  https://www.novitaknits.com/fi/fi/neuleohjeet/naisen-pitsineulesukat-novita-nalle. Sitten vain tekemään.


Ihan kivat näistä tuli vaikka en varmaan katsonutkaan kuvaa aloittaessani kunnolla. Nimittäin lopputulos oli vähän niinkuin yllätys. Ai, tälläsiäkö mä tein.




Tämän päivän kyllä kruunasi, ystäväni pyysi minua lenkille kanssaa. Koirapennut pääsivät tutustumaan kaupunkiin. Pienen lenkin jälkeen. Koirat jäivät vähäksi aikaan minun vastuulle.

Oli niin ihanaa rapsutella ja olla niiden seurassa. Tietysti nuorempi Uma oli pakko pitää ennemmän syllissä.

Tuli niin ikivä omaa beussiaa, kun sai pitää sellaista sylissä pitkässä aikaa. Onhan Elviskin itse ihanuus. Mutta on ihan pakko todeta että rotuna Beauceron on vienyt mun sydämen.


Ihanasta mieli kirkastus, ja sai voimia lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Täällä taas ....  On mennyt pitkään, kun olen viimeksi kirjoittanut. Nyt huomasin olisi hyvä muistuttaa itseäni mitä kaikkea saan tehtyä....