lauantai 22. maaliskuuta 2014

Vähän on jotain tehty

Taas oli katsominen mitä kaikkea on tullut tehtyä sohvan viereen tai sohvapyödälle. Eli toisin sanoen päättelyä ja kuvausta. Jos joskus oppisi ottamaan kuvia.





Näin nettiä tutkiessani monia tälläisiä virkattuja patalappuja. Ihastuminen oli välitön eli kirjastoon matka taas käy. Lainasin kirjan Jaana Vehkasalon kirja Patalappuja a la carte.

Nämä ovat ensimmäiset jotka sain tehtyä. Ja ihanat ovat.









Kuten aina olen jälki junassa, mutta nytten on näitäkin tehty. Eli tiskirättejä. Vielä kun varastoistani lyösin bambulankaa oli helppo kokeilla tätäkin juttua.

Päätin, että tässä samalla vain testailla eri neulemalleja. Etu alalla olevaan tiskirättiin oikein ihastuin. Meitein jopa, että siitä mallista saisi kivan saunaan pesurätin kunhan vain käyttäisi karkeempaa lankaa.

Ainoa ongelma enään on saada mieskin innostumaan näistä, jotta kotona saisi käyttää itsetehtyjä tiskirättejä.





Tämä kuva oli pakko ottaa. Todisainoisto itseäni vastaan. Olen aina todennut, että kuteita on osta. Äitini on tehnyt niin paljon mattoja, ettei tarvi itse tehdä.

Kummatkin sanot joudun nyt nielemään. Nykyiseen asuntoon on jossain vaihessa tehtävä tänne sopivat matot. Ja nyt kudekaupassa on käyty jotta saan virkata jotain kivaa, mattoja suunnitellessa.

Upeita värejä oli. Oli oikein vaikea valita mitä kivaa ottaa mukaansa.





Siskoni pyysi joogasukkia. Vaikkei itse tällä hetkellä ehdi joogaa, mutta kuulemma jossain muussa jumpassa ne olisi kätevät. Tämä oli siis siskolta tullut selitys.

Etsiässäni ohjetta ja tutustuessani joogasukkien maailmaa, en osannut päättää millaiset teen. Joten tein kahdet.

Kummatkin ohjeet lyösin vanhoista novita lehdistä.





Itse olen ihastunut ranteen lämmittimiin. Varsinkin, kun kevät alkaa tulemaan, aina ei tarvi hanskoja. Ja varsinkin on kätevät agilityssa. Nimittäin en osaa palkata Rinoa haskojen kanssa.

Ajattelin kokeilla kuviollista ranneketta. Valmiina nämä ei oikein iskenyt minulle. Joten toisia tekemään. Pienin sovelluksen jälkeen tein palmikkoneule rannekkeet ja käyttöön tuli heti.

Nyt saa taas hyvällä mielin tehdä uusia töitä kun vanhat ovat valmiina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Täällä taas ....  On mennyt pitkään, kun olen viimeksi kirjoittanut. Nyt huomasin olisi hyvä muistuttaa itseäni mitä kaikkea saan tehtyä....