sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Tuohukas päivä



Ajatelitiin, että olisi kiva pitää vähän lomapäivää yhdessä ja tehdä jotain yhdessä. Joten päät yhteen ja katsotaan eri malleja esteestä.

Kovan keskustelun ja kummankin ajatusten pohjalta saatiin aikaiseksi tälläisen esteen. Onneksi on jämä puuta. Sitä ei uskoisi kun maalattiin se valkoiseksi heti. Tosi hieno tosta tuli

 Kun ostimme talon, oli tiedossa että sauna remontti on edessä. Tänään tuli olo, että haluan katsoa miten paljon hommaa meillä on edessä. Ja voiko sitä pikku hiljaa alkaa tekemään.

Iso yllätys oli, kun otin ylimääräiset tavarat pois ja siistein paikoja, lyösimme käyttökelpoisen saunan. Hienoin se ei ole. työtä se vaatii vielä jossain vaiheessa. Mutta ajatus, että pääsee puilla lämmitettävään saunaan ja saa lian pois iholta.


Ei muuta kun sauna lämpenemään.








Nyt kun sauna on lämmin niin koko perheen voimin uimaan. On niin ihanaa vain mennä pihan perään ja naapurin laituri kautta uimaan.

Tässä taas Rino miettiin kannattaako sinne veteen mennä. Ja kun toi lelukin on kaukana.



Suuri yllätys oli, että Rino meni sinne. Se sittenkin oppi uimaan. Lelu siis voitti taiston. Sen oli pakko hakea.








Ja vielä monesti.



Ensin oli ongelma ettei saanut koiraa veteen. Nytten tuli uusi ongelma miten saada koira pois vedestä.








 Nytten on tyytyväinen koira. Ja todella väsynyt. Lomapäivä onnistu ja oli upea.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Täällä taas ....  On mennyt pitkään, kun olen viimeksi kirjoittanut. Nyt huomasin olisi hyvä muistuttaa itseäni mitä kaikkea saan tehtyä....