perjantai 14. kesäkuuta 2013

Beusseja, beusseja ja beusseja




Taas nokkamme menee kohti koiraleiriä. Odotamme oikein kovasti. Näkee jo tutuksi tulleita ihmisiä ja koiria. Ja vielä kun yleensä ei nää beusseja oikein missään.

Tällä kerralla ei suuntana ole Itä-Suomi, vaan Virrat. Olemme ajaneet virtojen ohi, joten mielenkiinnolla millainen paikka on tulossa. Majoituspaikkamme oli perinne kylän vieressä. Mikä lisäsi kiinnostusta, koska asumme nykyisin vanhassa talossa.



Tollaiset lukot olisi kiva kyllä olla kotina. Olisi vain olllut kiva tietää mistä saa. Tuskin saa mistään.


Oli niin paljon nähtävää ja kuvattavaa. Kiersimme aina kun syömisen jälkeen oli aikaa. Ideoita kanssa tuli. Nyt vain pitää miten toteuttaa ne oman talon tai varastojen suhteen.



Sitten mennään koiruuksiin. Ekana iltana oli näyttelyharjoituksia. Siitä nyt ei kannata muuta sanoa kuin ei ole ihme miksen esittele Rino. Toisena päivänä mentiin metsään. Etsintä harjoitukset kokeenneelle ja kokemattomille.

Nyt on todiste, että minäkin olin paikailla. Tyypiseen tapaan Rino oli niin innoissaan metsästä ja haketreeneistä, ettei millään malttanut odottaa omaa vuoroaan.


Oli pakko ottaa kuvan, kun huomasin tämän beussi pennun. Ihanasti nenä tuli esiin.









Rinon oma isäkin pääsi pitkästä aikaan hakemaan. Innostusta oli paljon.

Tietysti kun joku varastaa rakkaan pallon. Että nää koirat on  niin leikkisiä







Se voi tässäkin huomata. Väliaikoina siis leikitään muiden kanssa. Sucikan Juliette Blue "Hera"  on tässä taistulussa voitolla. Black Carambas Gracious Aloe "Aloe" jaksoi todella hyvin pientä pentua ja sai ehkä vähän edes Heran energiasta pois.







Koska Rino ei väsynyt etsintä treeneissä. Vaikka se haki ihmisiä 45 minuuttia. Vaihti siis oli sen verran kova että päätettiin lähteä lenkille. Koskihan sieltä lyötyi ja rappuset. Rino oli menossa tai uteliaana katselin niin Mikko totesi no mennään sitten.

Ja matka alaspäin alkoi ....


           ..... alhaalla on hyvä tutkia koskea ja juoda ....




 ...... ja kovaa vauhtia ylös. Voin kertoa, kun Rino pääsi ylös olisi halunnut mennä uudelleen alas. Oli Rino keksi taas kivan leikin.




Rinolla riitti energiaa myös vielä leikkimiseen. Yleensä Rino ei saa olla muiden kanssa. Rino kuvittelee olevanssa niin kova kingi. Nyt leikki kaveriksi tuli. Black Carambas Orange Jaffa "Root". Kova meno oli kyllä.

Ja lopuksi poseeraus kuva ... no ainakin yritys.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Täällä taas ....  On mennyt pitkään, kun olen viimeksi kirjoittanut. Nyt huomasin olisi hyvä muistuttaa itseäni mitä kaikkea saan tehtyä....