sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Ettei vain olisi tylsää ...

Meidän tapauksessa melkein aina tapahtuu niin, että jos on jotain ohjelmaa niitä on silloin monta. Koira leiriä olisi ollut vielä tämä päivä. Ja olisin pääsyt agilitya tekemään. Mutta suunnaksi piti ottaa Piikiö. Mikko alkoi harrastamaan Paintballia viime vuonna. Tänä vuonna on virallisesti joukkueessa.

Olimme todella väsyneitä. Vähien unien takia, ajatus kummallakin miten pysytään herällä. Siihen oli kyllä hyvä apu, että kun pelit alkoi alkoi satamaan. Ja vettä tuli todella kunnnolla. Onneksi huumero kaikilla pelasi. Monesti kyllä tuli mieleen, että Virroille oli luvattu aurinkoa. No positiivisesti ajatellen ainakin oli vaihtovaatteet kun tultiin leiriltä suoraan tänne.

Tässä on hyvä kuva ilmasta, fiiliksestä mikä koko päivän oli meillä kaikilla. Miehet piti taktiikka palaverin. Tässä vaiheessa vielä oli sateenvarjoja ja sadetakkeja. Päivän aikana ne katos, kuitenkin kastuttiin.







Itsekin opein pelin jutun, kun kuvaajana toimin täällä. Tässä on hieno lähtö asetelma. Pitää kyllä sanoa, ettei minusta olisi tohon lajiin. Alusta oli ihan kuravelliä ja sitten ne liukui.




Tässä huotojoukkoja ja katselioita. Kova vilske kävi aina teltoissa. Minusta tuntui, että olin aina tiellä.


Hyvin saatiin neuvoja.









 Vaikka ilma oli mitä oli, niin miehet voitti. Sadekin loppui sopivaksi palkintojen jaoksi.




Pari pakollista taide kuvaa on pakko vielä laittaa tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Täällä taas ....  On mennyt pitkään, kun olen viimeksi kirjoittanut. Nyt huomasin olisi hyvä muistuttaa itseäni mitä kaikkea saan tehtyä....