maanantai 4. maaliskuuta 2013

Työtä valmiiksi









Sain tulevalta anopiltani tuliaiseksi lankoja. Langat ovat pyörineet ympäriinsä, kun olen miettinyt mitä tekisi. Selailin taas kerran lehtiä ja lyösin Suuri käsityölehdestä rannekkeen ja ajattelin, että mallia on koitettava. Joten työn tekoon.
 Malli ei kunnolla näy tällä langalla. Mutta ihan kivat näistä tuli. Kai mä jossain vaiheessa näitä ihan pidänkin. Pitää miettiä asiaa. (niin kuin aina). Nopea kokeilu.












Työni ei ollut tehty. Innossani olin myös lyötänyt Novita lehdestä lapasmallin, jonka ihan varmasti halusin. Ja niin kuin aina. Mitä valmiimmaksi lapaset alkoi tulemaan sitä enemmän en tykännyt niistä. No, pitää taas alkaa kyselemään lyötyykö jostain sukulais/kaveripiiristä ketään joka tykkäisi.


Siis yllättävän paljon ehtii tekemään viikonlopuna kun vain viitsii tehdä. Taas kerran lyösin vähän Aoitetut ristipisto työt. Nätit kortit näistä saa, kun saa ne loppuun tehtyyn.



Eli nämä meni takaisin möppi ööhön. No on ne enemmän valmiita.
 Lopuksi kuva kun kokeilin vihdoin kudontaani. Kai tästä jonkun näköiset kaitaliinat saan aikaiseksi. Nyt vain pitäisi ottaa oma neuvo käytöön ja vain istua puitten eteen. Niin työ etenisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Täällä taas ....  On mennyt pitkään, kun olen viimeksi kirjoittanut. Nyt huomasin olisi hyvä muistuttaa itseäni mitä kaikkea saan tehtyä....