perjantai 29. maaliskuuta 2013

Metsä ja sen lyödöt

Taas lyödettiin aukko aikatauluihin ja ilmakin oli hyvä. Päästään siis vähän pidemmälle ja uutteen paikkaan kävelylle. Vaikka ajateltiin, että ihan lähituntumassa kävellään niin silti uusi paikka lyödettiin. Aluksi ollut energinen koira, rauhottui onneksi siksi aikaa, että jälleen sain sen kuvattua. Vielä saan niin hyvän kuvan, että saan taulun tilattua



Musta todella mukavat kuvat sain. Paikka oli hienot, ilma oli upea. Tuli taas kuvattua muutakin kun koiraa. Oli niin upea ilma.



Rino tapansa mukaan utelias kun on, ehti moneen paikkaan. Tässä on hyvä esimerkki, kun mummatkin miehet tarkastaa mitä tuollakin on. Välissä Rino oli hienosti kyllä muutkin paikat monesti tarkastanut.







Vaikka sainkin upeat kuvia, niin näitä tuli kanssa. On hyvä näyttää, että näin Rino yleensä menee. Ja kuvat yleensä on juuri tälläisia. Joko takapää näkyy tai vain liike.


Loppu hyvin, kaikki hyvin. Päätettiin grillata makkarat koto terassilla. Tätä tapahtumaan Rino ei sitten jaksanut pysyä hereillä. Ihanaa hiljaisuus on palannut seuraamme. Ainakin tunniksi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Täällä taas ....  On mennyt pitkään, kun olen viimeksi kirjoittanut. Nyt huomasin olisi hyvä muistuttaa itseäni mitä kaikkea saan tehtyä....