lauantai 23. maaliskuuta 2013

Kaikkea sitä lyötyy

Kaikkia sitä tapahtuu. Ja vielä nopealla aikataululla. Kai vielä kuvittelen. Eli olemme ehkä muuttamassa. Erikoista tähän tekee paikka, jota ollaan katsottu. En ikinä kuvitellut asuvani tälläisessä paikassa. Mutta myöhemmin lisää, jos asiasta tulee ajankohtainen.

Käytyämme taas katsomassa paikaa ja miettimässä mitä tehdään teimme Rinon kanssa lenkin toisella puolen Poria kun yleensä. Yritys lyötää mukavia ulkoilupaikka missä koira saa juosta vapaasti on aina välillä vaikea lyötää vain.


Tämä oli aikamoinen lyöty. Siis olimme ihan luvallisessa paikassa. Tämä on kamala minun tunnustaa, mutta nyt en tiedä taiteilijaa, mutta moottorisahalla tehdyt viestokset puihin olivat aivan mielettömän upeita. Tässä nyt vain kaksikuvaa. Rinolla vain oli niin kova kiire eteenpäin. Ja oli muitakin ihailijoita.





Tässä meidän täytoho onkin.





Nopea ratkaisu kun pitää laittaa koira kiinni. Ja tietysti noutajahihna kotona. Koira saatiin onneksi tuhoamaan kaiken energiansa. Onnistunut lenkki.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Täällä taas ....  On mennyt pitkään, kun olen viimeksi kirjoittanut. Nyt huomasin olisi hyvä muistuttaa itseäni mitä kaikkea saan tehtyä....