perjantai 6. joulukuuta 2013

Vähän ajatus eksyi





Tähän aikaan vuodesta oikeasti tehdä vain viimeisiä joululahjoja. No, se on teoria. Seuraan http://www.garnstudio.com/lang/fi/kategori_oversikt.php ja eksyin joulukalanteriin. Ja mitä tapahtui. Tämä tapahtui






Paikka vielä on hakesessa, mutta kai se paikka vielä lyötyy.





Samallan kun tota prässäsin parit työt mitä on oli hätäpäissäni tehnyt. Mitä lähemmäs joulua tullaan sitä enemmän ei tee mieli tehdä joululahjoja.


                            Lasin aluset on ihana ja nopeita tehdä. Ja ohjeita on netti pullallaan.

Ekat on tehty normaalilla Novitan virkkauslangalla.
                              Toinen kokeilu oli Novitan Tennesee-lanka. Ja malliakin muutin
Tähän malliin ihastuin blogissa http://prinsessajuttu.blogspot.fi/ varmaan teen tästä erivarjioita vielä, jossain vaiheessa. Päätin kokeilla esiton virkauslankaa. Jotta tietäisin miten se toimii.
                             Viimiseksi päätin kokeilla kukkasmallia. Enän on ongelma ketä saa nää.






Äitini osti minulle ja siskolle kirjan. Koska en ole niin iso kasvien ja puutarhan pitäjä, niin en tuntunut lyötävän mitään kivaa. Sitten huomasin "kierrätysmateriaalista" tehtyjä kukkasi. Koska rakastan kynttilöitä ja tuikkaja tämä ei tuottanut ongelmia.


Minusta näistä kukkasista ei huomaa mitä materiaalia ne on ja kivan näköiset.







 Tänään on ollut mukava hyvä päivä käsityöden valmiiksi saaniin nähdän. Sain jopa oveen kranssin, josta olen jopa itse tyytyväinen. Ja vielä sain hyvää ruokaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Täällä taas ....  On mennyt pitkään, kun olen viimeksi kirjoittanut. Nyt huomasin olisi hyvä muistuttaa itseäni mitä kaikkea saan tehtyä....