torstai 9. toukokuuta 2013

Päänäyttely

Viime vuonna oli jo puhetta, että menemme Beauceronin päänäyttelyyn. Tämä ei onnistunut, joten tänä vuonna mennään kokemaan tämäkin. Rino ei oikein ole näyttelykoira joten ei ikinä tiedä mitä tapahtuu.

Perinteiseen mukaan yritettiin olla mahdollisemman ajoissa, jotta Rino rauhottuu ja tottuu koira paljoiteen. Tämä reissu tuntui alusta asti haasteellisemmalta. Ilma oli upea. Mihin en ollut oikein osannut valmistautua, koska on satanut niin paljon lähiaikoina.





Rinon koittaessa mennä joka suuntaan. Aloin ihailla Rinon "Isää" Bataille des Assiers. Bataille oli vähän aikaa sitten palannut taas Ranskan matkalta. Katsottuaan ymppärillä Bataille vain lysähti maahan ja siinä sitten oltiin, vaikka mitä tapahtui.

Tota toivon olevan meilläkin. No ainakin 4 vuotta vielä menee. Mutta jos Rino olisi edes vuoden noin rauhallinen ihanaa.










Tässä ollaan itse asiassa. Ainakin Rino koittaa miellyttää tuomaria.










Minua ei kehään saada, sitä varten avopuolisoni on mentävä minun puolesta. Jännitystä taas ilmassa miten Rino juoksee. Ravi on ihan yliarvostettua.





Tällä kertaa tyydyttiin erinomaiseen. Oltiin itse tyytyväisiä, että saatiin edes jokin arvostelu.

Päivä oli pitkä, koska osallistuttiin myös kasvattaja luokkaan ja jälkeläisryhmään.

Jälkeläisryhmän Bateilen jälkeläiset voitti. Kasvattajaisluokassa tultiin neljänneksi.





Ryhmistä en saanut kuvia. Tässä on jonkinlainen syy. Koska en kehään mene, niin sain olla veljesten hihnan pitäjänä. Parhaillaan minulla oli neljä pentua hihnan päässä. Vähän surullisena annoin ne takaisin söpöjä kun olivat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Täällä taas ....  On mennyt pitkään, kun olen viimeksi kirjoittanut. Nyt huomasin olisi hyvä muistuttaa itseäni mitä kaikkea saan tehtyä....